Chris Pelle met zijn camera

boudoir fotoshoot

Jouw boudoir fotoshoot

Professionele boudoir fotoshoot in sexy lingerie kan in onze ruime en moderne studio in Eindhoven of op jouw locatie naar keuze.

Boudoir was van oorsprong het kamertje naast de slaapkamer van de dame waar zij zich kleedde, aandacht besteedde aan haar uiterlijk en zich verzorgde.

Boudoir fotografie is het vast leggen van de sfeer en het moment van de vrouw in haar kwetsbaarheid en persoonlijke omgeving en geven haar intiemste momenten prijs op een subtiele en sensuele manier.

Boudoir fotoshoot studio Chris Pelle

Bij een boudoir fotoshoor gaan we deze sfeer nabootsen en leg ik samen met jou de mooiste momenten vast.

Mooie boudoir foto’s maken heeft niets met persoonlijke schoonheid te maken en met je uiterlijke looks, dus twijfel niet aan jezelf dat je niet mooi genoeg bent of niet het ideale figuur hebt. Ook van jou maak ik sfeervolle foto’s. Het is de kunst van de fotograaf om juist die kwetsbare en mooie momenten te vangen die bij boudoir fotografie horen.Een mooie professionele boudoir fotoshoot is mogelijk bij ons in de studio, waar we verschillende setting hebben gecreëerd om de juiste sfeer die bij boudoir past vast te leggen.

Maar het is uiteraard ook mogelijk om jouw fotoshoot op een locatie naar keuze te houden als je dat graag wil. Wil je bijvoorbeeld je fotoshoot bij jezelf thuis houden in je eigen vertrouwde omgeving kan dat natuurlijk ook en kom ik met de benodigde lampen en apparatuur naar je toe.

Natuurlijk mag je voor de nodige support altijd iemand meenemen naar jouw fotoshoot.Wat neem je mee naar jou fotoshoot?

Zoals ik al schreef is boudoir fotografie het vast leggen van de vrouw in haar persoonlijke kamer waar zij zich kleed en verzorgt, dus daar past mooie lingerie bij.

Neem naar jou boudoir fotoshoot verschillende setjes complete lingerie mee en vergeet uiteraard niet een paar mooie bijpassende high heels!

Denk ook eventueel aan een mooie body’s, negligee of een babydolletjes mee te nemen!

Vergeet ook niet om alle 10 de nagels te lakken en voorzien van een mooi kleurtjeWil jij ook graag mooie boudoir foto's van jezelf laten maken?

Ik help je graag verder, dus blijf niet met je vragen rondlopen.

Kijk op de pagina fotoshoot en prijzen over de mogelijkheden die wij je bieden.

Bekijk hier onze studio!

Lees hier meer over naaktfotografie

Home

Groeten,

Chris Pelleglamour fotoshoot, naakt fotoshoot, boudoir fotoshoot, Bondage fotoshoot, erotische fotografie, naaktfotografie, erotische fotoshoot,