Chris Pelle met zijn camera

Fotoshoot

Mijn ervaring is dat veel vrouwen al jaren rondlopen met het idee om ooit nog eens een fotoshoot te doen om mooie en professionele glamour foto's en naakt foto's van zichzelf te laten maken.

Ik durf gerust te zeggen dat 90% van alle vrouwen heel graag een fotoshoot zouden willen, maar de stap nog niet heeft durven zetten.

Vaak hoor ik klanten zeggen dat ze zo lang met het idee hebben rondgelopen voordat ze het echt hebben aangedurft. En dat is natuurlijk zonde! Herken je het? Wacht niet langer, verras jezelf, je man of vriend(in) met mooie foto's van jezelf. Want ook van jou maak ik mooie foto's. Ik beloof het je!


De een gaat bij een fotoshoot spontaan voor de lens staan, terwijl de ander wat onzeker is en vragen heeft, als: durf ik het wel, ben ik wel mooi genoeg, heb ik wel het juiste figuur?

Wat voor soort fotoshoot vind ik leuk, een glamour of een fotoshoot in lingerie? Of misschien wel een mooie fotoshoot naakt?

Het is totaal niet belangrijk om ervaring te hebben. Tijdens de fotoshoot gaan we samen op zoek naar een pose die het beste bij jou past. Vind je iets niet mooi aan jezelf? Dan zoeken we samen naar een mooie pose die net datgene bedekt of verbergt wat jij niet mooi vindt aan jezelf. Zo kom je altijd op je mooist uit!

En denk ook niet dat op mijn website alleen maar vrouwen staan afgebeeld met een super slank figuur. Ze zijn gewoon mooi gefotografeerd in een pose die bij die persoon past!

De visagie bij elke fotoshoot wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd visagiste. Zij verzorgt met veel passie de visagie, houdt rekening met jouw wensen en adviseert je om tot de voor jou mooiste make-up te komen.

Tijdens de fotoshoot wordt regelmatig de make-up bijgewerkt en indien nodig aangepast bij bijvoorbeeld een kledingwissel.

Een fotoshoot kan in onze studio, bij je thuis of op locatie.

Glamour fotoshoot met visagie

Glamour fotoshoot of Naakt fotoshoot

Hoe gaat een fotoshoot bij ons in zijn werk?

Als de fotoshoot incl. visagie is start de visagiste als eerste met haar werkzaamheden en is ongeveer een uur bezig. Daarna beginnen we met de fotoshoot. Zonder visagie starten we meteen.

Het eerste half uur gebruiken we om de belichting te optimaliseren en jou te laten wennen en vertrouwd te maken. Hoe meer je op je gemak raakt, des te mooier word het resultaat. Een fotoshoot duur 3 uur, maar als het nodig is gaan we langer door. Het gaat om het eindresultaat voor jou. Na de fotoshoot zoeken we samen de foto's uit op de computer die jou aanspreken en die jij mooi vind. De door jou uitgezochte foto's worden digitaal bewerkt (kleur/contrast bewerking, retoucheren en uitsnijden) en worden als ze klaar zijn worden de bestanden je digitaal toegestuurd. Dit zijn groot formaat foto's en geschikt om op posterformaat af te laten drukken!

Enkele fotoshoot tips:

Trek de dag van je fotoshoot niet te strak zittende kleding aan. Sokken, bh bandjes en ondergoed laten rode striemen achter op het lichaam die moeilijk weg te werken zijn in de nabewerking.
Scheer de huid die je normaal gesproken ook scheert zo vroeg mogelijk, zodat de huid niet rood en geïrriteerd is.
Neem een badjas mee, zodat je tijdens de koffie of thee pauze deze even aan kan trekken.
Oefen eventuele poses en gezichtsuitdrukkingen voor de spiegel, des te mooiere uitstraling krijgt de foto.
Neem gerust zoveel accessoires mee als jij mooi vind om op de foto te gaan.
Probeer te wennen aan het idee als je straks eventueel naakt gaat poseren, maar ga nooit verder dan je gevoel je ingeeft!
vergeet ook niet om nog even alle 10 je nagels te lakken in een mooi kleurtje voor jouw fotoshoot

Tip!! Nog niet toe aan een fotoshoot van jezelf? Geef je vriend(in), familie of collega een fotoshoot kadobon voor zijn of haar verjaardag. Een origineel kado en een geweldig kado om te krijgen!! Kijk voor meer informatie visagie.

Alles is mogelijk, dus blijf niet met je vragen rond lopen, maar bel of mail me gerust.

Kijk ook even op de pagina veel gestelde vragen voor meer informatie!

Bekijk de nieuwe website

Bekijk hier onze studio!

Het nieuwe fotoboek 'Sensual Nudes' van Chris Pelle is nu verkrijgbaar.

glamour fotoshoot, naakt fotoshoot, boudoir fotoshoot, Bondage fotoshoot, erotische fotografie, naaktfotografie, erotische fotoshoot,