Chris Pelle met zijn camera
Voorbeeld van Naaktfotografie

Naaktfotograaf

Chris Pelle Fotografie is een professionele naaktfotograaf die vertrouwd is met het maken van naakt, boudoir of glamour foto's

Naakt voor een camera poseren is een hele stap. Dat doe je niet zomaar even. Daarom is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt!

Dit is even zo belangrijk voor de naaktfotograaf die tegenover jou staat. Hij moet je niet alleen op je gemak stellen,maar toch ook op een subtiele manier aanwijzingen geven, zodat er het meest haalbare resultaat tijdens de fotoshoot word behaald.

Bij elke naakt of erotische fotoshoot kijken we welke pose of op welke manier jij op je mooist op de foto staat.

Voor ieder persoon is dit weer anders. Wat voor de een een mooie pose is komt bij een ander weer niet goed tot zijn recht. Het is de feeling van de naaktfotograaf en een samenspel tussen model en fotograaf om de mooiste foto's uit je fotoshoot te halen of het nu gaat om een naakt fotoshoot, glamour fotoshoot of boudoir fotoshoot.

Neem lekker veel kleding, lingerie en accessoires mee naar de studio. Ook al gaat het je om naakt foto's, toch is het vaak fijn om eerst wat te beginnen in bijvoorbeeld een jurkje of lingerie. Lanzaam werken we dan naar het naakt poseren toe en je zal merken dat dit helemaal niet zo eng is als je van te voren hebt gedacht.

Spreek gerust uit wat jij mooi vind en je wensen zijn. Er is zoveel mogelijk en het is fijn om met foto's naar huis te gaan waar je jaren met plezier op terug kan kijken.

Wil je graag een fotoshoot op locatie? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Jouw fotoshoot is onze passie!

« Terug

Kijk even rond in onze studio!

glamour fotoshoot, naakt fotoshoot, boudoir fotoshoot, Bondage fotoshoot, erotische fotografie, naaktfotografie, erotische fotoshoot,